Zee.

DSCF6006_resize

Look at the stars. And be a star.

Wel lieve dames, ik geniet van het leven. Ik mag eerlijk en oprecht zeggen dat ik mijn best doe om de geneugtes van elk moment ten volle tot mij te nemen. Ter herinnering : ik ben deze maandag 11 juli gesloten. Niet echt omdat ik vasthoud aan ons onovertroffen exorbitante Vlaamse Gemeenschaps-feest. Maar zot toegegeven, deze maandag, gewoon voor mezelf.

Ik ga dus dit weekend naar zee. Ik ga niet alleen. Mijn mama heeft een appartement aan zee gehuurd. Een hele maand. Als afstudeergeschenk voor mijn oudste dochter, die wel voor een ganse maand vakantiewerk aan zee gezorgd heeft, zonder echter één enkel moment in bedenking te nemen, dat een slaapplaats dan ook wel handig geweest zou zijn. Ik denk dat zij nog in het paraplutijdperk leeft. Mama regelt alles wel. Mama regelde dit dus niet. Ik ben geen paraplu… Mami regelt dit dan wel. Zij is wel een paraplu.

Mami en Julie zitten dus aan zee. Luna ook. Dat is de vriendin van Julie. Met hun twee vonden ze het toen een goed idee vakantiewerk te zoeken aan zee. Luna logeert dus ook bij mami. En dan is er nog féfé. Dit is de echtgenoot van mami. Hij heet eigenlijk Xavier. Hij wil niet graag opa genoemd worden. Hij voelde zich toen te jong. Xavier konden de kleinkinderen op hun 1 jaar nog niet uitspreken. Het werd dus féfé. Féfé vroeg zich dus af waarom hij compleet out of the picture gelaten werd. En hij verkaste zijn koersfietsen (lees goed – meervoud) dus ook richting zee. Macho woont nu ook aan zee. Dat is de hond. En dan is er het vriendje van Julie, Brent. Die verhuizen we voor het gemak mee.

En zo is het dus, dat Erik en ik dit weekend richting zee rijden. Met Marieke. En er is nog plaats in de auto. En daar is dan Justine, want Alexine is blijkbaar net vertrokken. Er is dus plaats voor Justine. En bijgevolg, lieve klantjes, wanneer jullie een adresje weten (in Knokke), waar ik zo ongeveer rond het tijdstip van zondagmiddag 13u, mezelf zou kunnen neervleien om dan gedurende lange tijd niet meer recht te moeten staan, waar ik een heerlijke cocktail of een glaasje cava of met zoveel volk om aan te ontsnappen, eender wat waar alcohol in zit, kan drinken, alsjeblieft, laat het weten. Ik kom dankbaar terug op dinsdag.

Dankjewel Sophie om onovertroffen starlike te zijn. En van harte en helemaal oprecht, gefeliciteerd met jouw 6de jaar SPT diploma. Maak van je leven een uniek moment.

Zeer snel alle foto’s van de shoot op https://bingenella.com/collecties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.