Stop de tijd. 7 mei 2019.

Lieve dames,

Ik zou kunnen afsluiten met een minuscule hint van bitterheid in mijn stem. Alleen maar dit kleine verschil in toonhoogte zou Bing&Ella echter het grootste onrecht aandoen. Bing&Ella verdient een einde zoals jullie haar gekneed hebben : uniek, briljant, onweerstaanbaar en over de top. Vijftien jaar heeft mijn grote spiegel jullie levens in zich opgeslagen, hebben mijn kleine spiegels jullie in voor- en zijaanzicht in seconden gefilmd. Onze ogen hebben elkaar vastgehouden in bewondering, in vertrouwen, in kraaienpoten en een glinsterende traan.

We hebben elkaar in kleding naar de mooiste toppen getroond. We hebben bergen verzet en endorfines gepompt. Jullie zijn uitzonderlijke vrouwen met een buitengewone smaak. Jullie hebben Bing&Ella met delicate verse slagroom gevuld. Caroline en ik hebben van elk moment geproefd en genoten. Dankjewel voor alles. Santé op jullie, santé op het leven! 🍾⚡️❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.