Je houdt zoveel van hun.

Je ziet ze zo graag, zonder voorbehoud, zonder grenzen. En je wil ook heel graag trots zijn. Niet teveel, zodat de voeten toch op de grond blijven. Maar stiekem eigenlijk toch wel heel erg veel.

Ik vind dat ze het erg goed doen. Onze meisjes. Ze worden erg verwend. Absoluut. Met veel liefde. Vooral door mami. En fefe. Deze laatste wil het zelf niet geweten hebben, maar hij doet het uiteindelijk toch maar. Mami blijft natuurlijk dé max. Zij staat er altijd.

Erik en ik minder. Tenminste, we zijn er wel als we er zijn, maar we zijn er misschien soms wat te weinig. We zijn echter niet minder trots.

We waren vandaag op een verjaardagsfeest. Van heerlijke vrienden. Echt. Zo van die vrienden die je ooit maakt en nooit meer vanaf wil. We waren daar met andere schitterende vrienden. Zo van die vrienden waar je momenten mee deelt, die je nooit meer kwijt raakt.

In elk geval, we zijn gisteren naar een modeshow geweest, waar de ene dochter in meeliep. De andere dochter was mee om te supporteren.

Achteraf wil je als mama echt wel mega trots zijn. Helemaal de max. Je wil het echter niet zeggen, omdat je dan ‘nogal snobby’ overkomt. Dus je houdt je cool. Maar eigenlijk ben je aan het blinken.

En dan zijn er twee dingen die je helemaal omver blazen. Nee eigenlijk drie, maar dat derde heeft hier helemaal niets mee te maken. Dat krijgen jullie er zometeen bij gepresenteerd.

Julie moest vijf keer lopen. Ik heb maar foto’s van vier keer. Of nee eigenlijk van vijf keer, maar de derde bleek uiteindelijk Julie niet te zijn, maar een andere vermomde schone. Wij waren met onze super vrienden. Noch zij, noch wij, als zijnde papa en mama eerste klas, hadden Julie tijdens runway nummer drie gespot. Eentje maar had het juist. Marie.

Daarom zijn ze zussen.

En dan hebben we vandaag dat feest. En dan zou je eigenlijk aan iedereen wel die, op zich helemaal niet zo goede, maar voor jou wel goede omdat je dochter er op staat, foto’s willen laten zien. Je denkt echter, ik doe dat maar niet, want dat is inderdaad zo ‘not done’. En dan is daar die lieve vriendin, die in jouw plaats, bij iedereen met de foto’s van jouw dochter loopt te pronken en zegt wat jij eigenlijk allemaal had willen zeggen. Dankjewel lieve schat❤️

En zo ben ik mega trots. Op mijn meisjes, omdat ze zichzelf zijn, omdat ze elkaar zo goed kennen. Op mijn vrienden, omdat ze ook trots zijn op mijn meisjes terwijl ze niet van hun zijn.

En zo wil ik als punt nummer drie nog even een stel fantastische mensen bedanken, die zaterdag om half zes, zomaar aan de deur van mijn winkel stonden om mij te bedanken. Voor kleine dingen en grote dingen en dingen die ik met zoveel plezier gedaan heb en nooit geen moeite waren. DANK jullie voor alles en alles en alles.

Like Bing&Ella op fb en instagram en wordt af en toe getracteerd op overheerlijke lectuur. Bekijk de foto’s van de modeshow op https://bingenella.com/sask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.