Over stofzuigen en het Salon der Levenslusten.

stofzuiger

Soms neemt een zwerm van ideeën de goede orde van je hersenen over.  Pak er één vast en werk het uit.  Op deze manier vang ik meestal mijn blog aan.  Halsoverkop…

Als vanzelfsprekend is de vloed van ideeën gelinkt aan ervaringen, belevenissen die je opdoet en die een voetafdruk achterlaten in je brein.  Laat het nu echter zo zijn, dat ik de laatste dagen vooral uitgeblonken heb in ‘gewone’ drukke werkervaringen en dat ik tijdens het weekend ook niet echt buitensporige activiteiten ontwikkeld heb.  Allemaal nogal normaal dus.  Niets om aan jullie kritische leesblikken toe te vertrouwen.

Bijgevolg… Waar zal ik in hemelsnaam over schrijven?  Al twee dagen loop ik rond met mijn handen in mijn haar en staar naar een blanco scherm.  Ik voel de druk van de tikkende klok, die mij duidelijk maakt dat mijn mail aan jullie opgesteld moet worden.

Donderdagochtend…  Laatste hoop : de stofzuiger.  Geloof het of niet.  Ik heb een bloedhekel aan poetsen, maar op de één of andere manier maakt stofzuigen mijn hoofd leeg (en bijgevolg plaats voor nieuwe ideeën).  Paardrijden zorgt daar ook voor, maar op een ochtend om 8u binnen in huis is dat net iets minder haalbaar…

Is het de ritmisch heen en weer gaande beweging?  Of het loeiende geluid waardoor je überhaupt over geen enkel echt zinnig en ingewikkeld onderwerp een gemotiveerde gedachtengang kan opbouwen?   We hadden trouwens een nieuwe stofzuiger die veel minder geluid maakte.  Die is echter stuk en nog niet vervangen.  Die gaf echter ook nooit zo’n wervelwind aan inspiratie in mijn hoofd.  Deze oude Miele bruller werkt echter als een perfecte katalysator.

Weg writersblock!  Ik weet waarover ik moet schrijven : niet over mezelf.  Ik heb effectief niet veel te melden.  Een hogere fashionmacht heeft waarschijnlijk doelbewust mijn dagen vrij ordentelijk gehouden, zodat Bing & Ella haar tweede levensdoel als Salon der levenslusten optimaal kon vervullen.

Lieve dames, jullie hebben de voorbije weken een aantal onvergetelijke activiteiten uitgebouwd.  Ik ben de sympatiserende en alom genietende deelgenoot geweest van een keizerlijke geboorte, een onverwacht dierbaar overlijden,  een diepmenselijke zucht naar respect, een allesheerlijkmakende nieuwe liefde, een overdosis wervelende, maar o zo herkenbare bizarre vrouwelijke hormonen, …

Dit was de week van jullie verhalen bij Bing & Ella.  Mijn unieke drijfveer achter de fashion-vibe!  Ik weet niet of jullie er zelf ooit bij stilstaan, maar jullie zijn bestseller material, funky reality tv.  The Golden Globe would be ours!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.