Doe alles.

DSCF4393_resize

Voelen jullie het ook. Wanneer die eerste zomerdagen gepasseerd zijn. En de zon onder je huid gekropen is. Wanneer je die eerste druppel plakkerige zweet over je linker slaap traag naar beneden hebt voelen rollen. Wanneer het leven trager gaat en hangt tussen de zinderende zon en de allerlichtstblauworanjerood vallende avond. Je slorpt D-vitamienen en rosé. Allebei even gulzig.

Je gaat laat slapen en slaapt te weinig. Op het deken, onder het deken, het deken tussen je benen. Alleen een laken. Als we alle calorieën tellen die we op zo’n nacht ronddraaien, begrijp ik niet waarvandaan mijn love-handles komen…

De zon roept ons uit bed. Elke seconde die we blijven liggen, mist de dag een moment om te betoveren. Maak een plan of geen plan van wat je wil doen. Niet van wat je moet doen. Zomerdagen hebben geen plichtplegingen. Zomerdagen hebben een inherente nonchalance. Steek je dag vol, geladen met lustovergoten activiteiten : lust naar luieren, lust naar vrienden, lust naar zongerechten, lust naar roze alcohol, lust naar het leven. Doe alles en tegelijkertijd niets. Doe een zomer op volle kracht.

Ik wens jullie zomer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.