Woest én terribly old fashion…

keiraknightly reading

Ik kan me niet voorstellen in welke richting na het lezen van deze titel jullie hersenkronkels zich nu voortbewegen…  Ik verzeker jullie echter : verander maar van koers!

Ik heb een buurvrouw, bijzonder en wonderbaarlijk, die mij elk jaar in januari een boek schenkt als dank voor alle onvergetelijke momenten van het voorbije jaar.  Zij serveert mij boektitels, zoals zij zelf is, uniek en with soul.

2013 heeft mij Stoner opgeleverd.  2014 werd het jaar van Woesten.  Ik moet alvast eerst even bekennen dat ik op het gebied van lectuur een bodemloos vat ben.  Ik heb geen stijl of criteria : alles wat letters heeft gaat erin, van pulp tot Karenina.  Deze januari geschenken echter roeren en beroeren : old fashion in tijd, real time in emoties.

Absolute must haves!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.