Een échte ‘ventenavond’!

man on couch

Deze hebben jullie zonder twijfel ooit ook al een keertje gehoord…  Tot een week geleden ben ik de voorbije twee jaar telkens op donderdag naar de les fotografie geweest.  Vanaf volgende week zullen mijn lessen doorgaan op maandag, wat op zich organisatorisch wel goed uitkomt, gezien iedereen behalve ik dan zowiezo uitheemse activiteiten had.  Heb ik blijkbaar zonder mijn ‘ventje’ gerekend…

Op de mededeling dat ik dat wel handig vond dat ik vanaf nu op donderdag weer gewoon zou kunnen koken en het ganse huishouden z’n normale gangetje zou kunnen gaan, volgde zijn repliek : “Da’s dan het einde van mijn ‘ventenavond’!”  Donderdag was blijkbaar de dag dat hij in de zetel lag, voor tv, mét het kaske en zoveel koekskes at als hij wilde…

The end of and era…

Woman power 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.