Heb ze lief.

DSCF4907_resize

HEB ZE LIEF. Vrijdagavond. Er is iets geweldigs aan mannen. Werkelijk unieks. En het is niet alleen de mijne. Vorig weekend in de winkel rinkelt de iphone van een klant. Het is haar man die in de supermarkt boodschappen doet en haar zegt dat het door haar op het lijstje genoteerde wasprodukt niet meer exact dezelfde naam draagt, maar nu anders heet en of dat dan ook goed is, of hij dat dan toch mag kopen?!?

En vandaag doet Erik boodschappen en belt hij mij. Hij beschrijft dat hij staat te kijken naar het rek met de Mexicaanse producten en vraagt zich af welke kruiden hij moet kopen om op het gehakt te doen, hij ziet rode zakjes met allemaal verschillende benamingen. Via een geweldig omschrijvend telefoongesprek raken we uit onze queeste. Hij komt thuis met het juiste zakje. Hoe geweldig zijn onze mannen???

Heb ze lief, mijn dierbare dames.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.