Voor Liesje en Fred.

DSCF1924_resize

Voor Liesje en Fred.

Ik voel me een beetje ijl. Licht in mijn hoofd. Vol van herinneringen en smaken en gelach aan een tafel. Met dragon van Fred en foto’s van een vervlogen vakantie. Van een jaartal met twee nullen in het midden. Toen al voelden we ons verbonden vrienden. En deelden we heerlijkheden. En onvergetelijke momenten. Weinig tafels hebben zoveel warmte. Zoveel intens luisteren naar elkaar.

Een vat vol welkomheid. Twee kastrols kippetjes en evenveel aardappelen en groenten-venkel smaakmakers. Ik heb een avond in mijn herinneringen opgeschreven. Tussen een linkse en rechtse herinnering plaats gemaakt. Want deze hoort er voor altijd. Ik graveer een foto in mijn geheugen en een tekst in mijn hart.

Dankjewel lieve vrienden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.