PKP 2016

Ooo mijn god. Hoe gebeurt dit nu weer? 02.00u. Erik en ik wandelen ieder met een blikje bier in onze handen naar ‘huis’. Ons huis voor de avond. Na PKP. Geen tent. Zou kunnen. Maar vanavond. Niet. We hebben geen ganse avond op bier geleefd. Echt niet. Zelfs totaal niet. ❤️ Het bier is het restant van een ontmoeting met een man. Ik zou zeggen een heer. Maar laat ik het maar op een echte man houden. Uit Zelzate. Reeds twintig jaar wonend in Hasselt. Maar nog steeds uniek vasthoudend aan zijn oost vlaamse accent. Erik verstond er geen letter van. Alleen bier. We drinken dus bier. Uit blik. Ik ben jong. Wij zijn jong. ❤️ En Harry is jong. En zo was onze avond eigenlijk begonnen. Onze PKP avond. Met Liesje en Fred. Maar vooral met Harry en Marleen. Die ons één avond per jaar zodanig in hun armen sluiten. Dat we steeds heel veel moeite hebben om weer weg te gaan. We blijven dan ook. Zeker lang genoeg. En we gaan. ❤️ Met Harry. De wei op. En we maken bij de Boiler Room. Een afspraakje met Marie. En Harry gaat. Gewoon alsof het doodgewoon en elke dag is. Met de meisjes op de foto. En eigenlijk zou je erbij moeten zijn. Want we staan op dat ogenblik. Voor de dranktent van Aperol Spritz. En dat is Harry zijn favoriete drank. En Harry is vlot zeventig. En heerlijk. En uniek. Op Pukkelpop. ❤️ En we proberen met Liesje’s broer af te spreken. Maar er is een kleine miscommunicatie. En Harry volgt. En soms ook niet. En dan moeten Lies en ik even zoeken. Maar we vinden hem terug. Want hij fotografeert. Dus af en toe staat hij stil. En dan zien we hem weer. En zo nemen we hem weer mee naar buiten. ❤️ En sluiten we weer aan. Aan de tafel met rosé. En heerlijke hapjes. En een delicieus. Steeds wisselend gezelschap. We leren Geertje kennen en een nonkel en een petekindje. Sommigen met. En sommigen zonder stem. En we genieten van elk Pukkelpopmoment. Dankjewel. Harry en Marleen. Voor een unieke avond. ❤️ En voor ik het vergeet. Voor de meest schitterende hotdogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.