Macho in een blinkende luxe voiture…


Ik weet het. Het is de manier waarop het gedaan wordt die het verschil maakt. Woensdag 18u. Ik wandel na de winkel richting parking op de Merodelei. Een straal zon op mijn gezicht.

Ik ben zo één van die personen die laadt op zon en warmte. Je mag dit gerust letterlijk en figuurlijk interpreteren. In elk geval, dit was letterlijk. Zoo zalig. Je voelt die warmte op je huid en halverwege mijn route waande ik mezelf al een cocktail in de hand en slippers aan mijn voeten.

Hou nu even mijn look buiten beschouwing, want ik sleur een computertas en retouches en een handtas met me mee. Een ezel, dus. Geloof me echter, ik voelde me heel lichtvoetig. Ik vrees dat ik zelfs even, gedurende een nano-seconde, mijn ogen gesloten heb.

Ik hoor het. Een exacte betekenis registreer ik nog niet. Op de één of andere manier geven de vibes echter aan dat het voor mij bedoeld is.

Ik sleur de ellenlange wimpers van mijn ogen, knipper tegen de zon en gooi mijn blonde lokken in de richting van het swingende geluid…

Een heerlijk stoere goudomrande-zonnebrilgetroonde macho Afrikaan leunt met zijn linkerarm uit één of andere prachtig zwart blinkende luxe-voiture en maakt voor hetgeen ik eruit op kan maken zonnige opmerkingen aan mijn adres.

Ik moet lachen. Lang leve de zomer.

Like Bing&Ella op fb en instagram en wordt af en toe getracteerd op overheerlijke lectuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.