Veel beter gaat het nu niet meer worden.

DSCF1026_resize

De kapper is niet mijn beste plaats om te zitten…  Niet omdat ik geen leuke kapper zou hebben.  Integendeel.

Bij de kapper zit ik echter in dé stoel.  Voor een spiegel.  Recht ervoor.  Zonder compromis.  Vorige maand heb ik een eindeloze tijd naar de inkepingen links en rechts in mijn haarlijn zitten staren.  Ik had werkelijk de indruk dat de begroeiing plots minder was dan ze altijd geweest is…

Wanneer jullie je dus niet van de gedachte kunnen ontdoen dat ik niet in jullie ogen kijk, maar net vijf centimeter hoger… Well, have no more doubts.  Ik kijk inderdaad en vergelijk.

Op dit eigenste moment zit ik weer in dé befaamde stoel.  En ik zie.  Ik zie een walrus.  Wel misschien nog geen volgroeide alias Planckendael, maar toch zeker één in de maak.  Het hangt ook een beetje van de hoofdhouding af.  Met mijn hoofd lichtjes naar links getild, of naar rechts, of profielsgewijs, ziet de kaaklijn er absoluut nog wel appetijtelijk uit.

Het is pas wanneer ik voor rechttoe rechtaan ga, dat er een lichte doorzakking/verzakking optreedt.

Wanneer ik dus de komende weken een kleine hoofdelijke afwijking vertoon en tegelijkertijd een buitengewone haarlijninteresse aan de dag leg, wees bij deze geïnformeerd.

Bij Zeus, wanneer deze degradatie recht evenredig gelinkt is aan mijn kappersbezoek, moet ik dringend mijn periodiciteit aanpassen…

Like Bing&Ella op fb en instagram en wordt af en toe getracteerd op overheerlijke lectuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.