Lâpsley – Hurt me

WP_20151115_007

Ik heb een spiksplinternieuwe ervaring ondergaan vandaag (zondag 15 november).  En wat voor één!  Na de volgende paragraaf denken jullie nu waarschijnlijk allemaal : ‘écht?!? is dit de éérste keer voor haar???’  En ja, ik moet toegeven, waarom heb ik dit niet eerder gedaan?  Soms ben ik een struisvogel.  Kop in ’t zand en ik zie niks…

Ik doe echt waar mijn best om met DE tijd mee te zijn…  Ik doe fb, ik poog instagram, ik doe een encyclopedische studie over pinterest.  Ik ben bijna 45 en ik ren met alle achter alle hypes aan.

Bijna twintig jaar geleden leerde ik Erik kennen.  Met koptelefoon.  Erik leefde met muziek.  Op festivals, met mij en ’s avonds in de zetel mét koptelefoon met mij.  Ik kan mij nog in de verte herinneren dat ik ooit ook wel eens die koptelefoon geprobeerd heb.

We hebben vandaag de echte perfect saaie, maar simpel perfecte zondag.  We hangen, doen de keuken en…

dan begint het.  Ik heb een nummer gehoord in de auto : Lâpsley – Hurt me.  Voordien, nooit van gehoord.  Ik ben een muziekliefhebber, maar geen kenner.   Ooit wel geweest, maar ik ben er met ‘de leeftijd’ uit gegroeid.  In elk geval, ik was op zoek naar nieuwe nummers voor Bing&Ella en…. Lâpsley kinda made me turn the sound louder 😉

Zoals ik al zei.  Ik ren er een beetje achteraan.  Heb ook nog steeds géén i-phonePlease don’t Judge me. 

Ik moet even een nieuwe paragraaf beginnen, want Erik heeft hier een nieuwe wereld voor mij open doen gaan.  Je kan blijkbaar op basis van één nummer dat je leuk vindt, een ‘kinda’ mix samenstellen.  Met het gevolg dat ik nu dankzij mijn ventje met OREN in mijn OREN zit en naar de meest héérlijk mix ever luister!

ps een kleine voetnoot : elke ochtend vertrekken onze kinderen op hun fiets met oren in hun oren : wij noemen dat die darmpjes die uit hun oren komen en die er blijkbaar continu dienen bij te horen…

IK HEB DUS OP DIT OGENBLIK OOK MIJN EERSTE OREN IN MIJN OREN… EN IK GENIET ERVAN.  And this will be for your ears ONLY when you visit Bing&Ella next time…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.