Een proper ‘kot’.

Ben ik een uniek, uitzonderlijk, losstaand raar geval?  Of hebben jullie ook zo’n vreemde behoeftige nood wanneer je op reis vertrekt.  Het gaat niet enkel om valiezen inpakken.  Dat lukt ondertussen wel op een redelijk georganiseerde manier (zolang tenminste alle was gestreken is en de betrokken stukken slechts uit de kast te plukken zijn).  Waar het echter om draait is het oncontroleerbare gegeven dat om de één of andere onverklaarbare (vrouwelijke) reden ook het ganse huis aan kant moet zijn alvorens ‘het kot’ te verlaten!?!

Zelfs de wasmachine draait op dit eigenste moment nog in overdrive : die wastonnen moeten en zullen léég voor vertrek!  Kamers opgeruimd, afwas netjes in de betrokken laden en kasten,  nog snel even met de stofzuiger erdoor…

En dan de ochtend van vertrek :

– twee dochters die nog snel wat verborgen wasgoed in de mand in de badkamer droppen!?!

– iedereen die continu binnen en buiten loopt om de auto in te laden én ‘vrachten’ dolomiet weer mee binnensleurt!?!

Ben ik dan de enige in dit huishouden die ‘dit kot’ netjes wil achterlaten, zodat de dame én heer die de poezen en de vis eten komen geven, zien wat voor een super woman-controlefreak ik ben en wat voor een onvoorstelbaar net huishouden wij hebben…

Ach ja, who cares.  Vakantie IN ZICHT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.