This is just me… and Paris.

Paris juli 2015

Eerst en vooral zal het jullie heel erg gelukkig stemmen te horen, dat elk van mijn kledingstukken tot op het moment van vandaag zowel achteraan als vooraan netjes gesloten gebleven is.  Op dat gebied loop ik dus weer compleet in het gelid!

Voorts moeten jullie het me echter vergeven, wanneer ik vanaf dit eigenste ogenblik een beetje raaskal, wartaal uitspreek, een steek laat vallen…  Het lijstje zou eindeloos kunnen zijn.

Mijn pijp loopt op haar einde 😉  In wezen ben ik een hyper georganiseerd, super gemotiveerd, op het randje van über-perfectionistisch, over-the-top enthousiast en ‘living the life at the fullest’ persoon.

Een trip naar Parijs for business and pleasure met mij is dan ook the max, grandioos, maar tevens dooddoenerij.  6 en 7 juli : werkelijk één van de meest machtige bezoeken dat we al aan the city of light hebben gebracht.  Heel heftig ook.  Niet in het minst dankzij het goddelijke uur waarop we de eerste ochtend onze tgv hebben mogen halen.

Ik ga jullie niet vervelen met verhalen over noeste arbeid.  Ik wil jullie echter wel hierbij een unieke tip meegeven : Le Carreau du Temple.  Zoek ‘m op lieve dames.  Il vaut la peine.  Een onwaarschijnlijk schitterend gebouw.  Slechts vanaf deze week open voor publiek.  Uniek en in een waarlijk unieke buurt gelegen.  On y se trouve parmi les siens : parfumeur, créateur, art, du vin et du pain…

Je vous souhaite des vacances magnifiques : thuis of buiten ’s lands grenzen.  Geniet van elk moment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.