Ode aan de klant – WOOD

BeFunky Collage

Klinkt misschien vreemd om te zeggen, maar ik werk graag.  Ik zou zelfs durven zeggen : ik werk héél graag.  Achterliggend gegeven is natuurlijk dat ik niet alleen werk.  Ik werk met jullie…

En dat maakt het geheel zo boeiend.  Jullie zijn een mish-mash van persoonlijkheden, van figuren, van stijlen en van verhalen.  Geen dag is hetzelfde.  Jullie zijn een uniek cliënteel, met een eigen wil, een tikje veeleisend -maar zo zijn jullie ook voor jezelf- en met een fantastisch en zeldzaam vertrouwen in mij.

Jullie zorgen ervoor dat ik mezelf blijf herontdekken.  En op het matje blijf roepen 🙂  Er is geen tijd om stil te staan.  Jullie staan ook niet stil.

Eigenlijk zijn jullie mijn creatieve brein, mijn event-bakermat.

Kom op zaterdag 16 mei mee genieten van WOOD, mijn recentste hersenlijke ontwerp : wij presenteren jullie met veel plezier and totally without obligation in het gezelschap van een heerlijk glaasje de complete collecties van HarDTeK en Feb31st.  Beide unieke, volledige handmade en artwork wood collections.

HarDTeK-armbanden : 100% handmade – each piece an original work of art – manufactured with 90% recycled or reclaimed exotic woods and scrap leathers – South America – designed to create a legacy of responsibility for the Earth

Feb31st-brillen : 100% handmade – Italian – exclusively made on demand – pièce unique – homme ét femme – brillen en zonnebrillen – http://www.feb31st.it – in samenwerking met Optiek Liesbet Theeuwen – volledige collectie bij Bing & Ella zaterdag 16 mei vanaf 13u.

And if you’re not feeling complete…  Wij hebben zonder twijfel de perfecte outfit to go with your glasses or bracelet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.