Zonnige lust!

image

Ik ben een zonnig persoon in wezen en ziel : mijn voeten staan op zich wel op de grond, tegelijkertijd heb ik echter een unieke lust for life.  Af en toe is deze laatste zelfs een tikje oncontroleerbaar, waardoor hier en daar, niet gepland, een grens wel eens een spontane afwijking durft te vertonen.  Soms iets te ver 🙂

Wat ik eigenlijk echter vooral wil zeggen…  Ik ben in de eerste plaats ook een ‘zon-persoon’ en op dat gebied     word     ik     gek     .  Ik hou van België.  Ik hou van de gastronomie, van de mensen, van onze vrijheid.  Ik wil me op geen enkel vlak aansluiten bij de mopperende masse, want wij hebben het hier schitterend.

Maar  IK  wil  ZON  !  Ik ben een zon-mens, een zon-persoon, een zon-opslorpend-iemand.  En ik heb genoeg van dit druilweer 🙂  Voor de zon binnen, wil ik zelf nog wel opdraaien met of zonder grensverleggend item, maar god allemachtig : “Let it SHINE”.  IK WIL OP EEN TERRAS 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.