Ronny! F A S H I O N

Ronny

Sommige momenten zijn zo vluchtig, maar tegelijkertijd schitterend én ontlokken die unieke, oncontroleerbare lach op je gezicht wanneer je alleen in de auto zit…

Ik sorteer voor naar rechts op de ring van Turnhout om af te slaan naar de parking van de Carrefour, wanneer plotseling aan de linkerkant iets donkers mijn blik trekt.  Een supersnelle Porsche.  Ik had ‘m niet zien aankomen…  En hij was ook zo weer gepasseerd.

Niet dat ik een verschrikkelijke interesse in auto’s heb, maar deze was mat donkergrijs gespoten, dus bleef ik ‘m toch met wat meer dan een doordeweekse belangstelling volgen.  En nee toch!?!?!  Ja hoor!!!  Daar was ie…  RONNY!!!  Op de nummerplaat.  Rood op wit.  G E P E R S O N A L I S E E R D

En daar was mijn lach 🙂  Is het een gen, een chromosoom of een verbinding in de hersenen die bij Ronny anders gelegd is.  I wouldn’t know.  Of misschien moet ik er toch nog eens over nadenken om op mijn absoluut unieke handtas van Paul Smith ook in grote letters A N N I C K te laten markeren…  Eigengereide fashion!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.