Een opendeur met gevederde ambities…

BeFunky Collage 08042015

Soms zou ik mezelf grenzen moeten stellen.  Vanop een afstand en puur verstandelijk bekeken zou dat inderdaad beter zijn.  Minder uitputtend in elk geval.

Ik heb echter een groot hoofd, met veel kronkels 🙂  hetgeen leidt tot een mish-mash aan ideeën.  Kwestie is een beetje structuur in deze warboel te brengen.  Dit laatste gebeurt, tot groot plezier van mijn man, meestal ’s nachts – bij het kantelen van de linker- naar de rechterzij.  En terug…

‘Some birds aren’t meant to be caged, their feathers are just too bright’ zei Red na de ontsnapping van Andy uit de Shawshank gevangenis.  En ik giet al mijn ideeën in één concept.  Waarom kiezen wanneer je met een beetje gevleugelde ambitie voor alles kan gaan?!?

Met heel veel enthousiasme nodigt Bing & Ella u uit op haar summer-opendeur op zaterdag 11 april!  Vanaf 12 u zorgt Inez Sauvillers van Schoonheidsinstituut Versau voor een gratis maquillage en gelaatsadvies.  En vanaf 10 u ’s morgens zetten we de deur naar de 1ste verdieping open voor een grandioze stockverkoop van de voorgaande zomercollecties.  Put on your wings and be part of this event!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.