So cute!

pink cheeks

Kleding wordt naar de winkel gebracht, in dozen, aan huis geleverd door een transporteur.  En ik heb in de loop der jaren een super sweet gezelschap opgebouwd.  Ondertussen ben ik er eentje verloren.  Mijn Italiaan.  Of niet echt de mijne, eerder die van Caroline.  Hij zag haar liever 🙂

Ik ben echter niet jaloers, want er is voldoende.  Ik heb mijn tout petit coeur, zo’n super lieve man die elke dinsdag en vrijdag de pakjes van Max Mara levert.  Hij komt speciaal eerst naar mij alvorens hij de andere winkels doet.  Avec lui, j’exerce ma délicieuse conversation française.

En dan is er UPS…  Deze moeten jullie in gedachten houden de volgende keer jullie een stukje passen 🙂  Hij is deze week drie keer geweest!  Met telkens super kleine doosjes.  Vandaag zei ik hem : volgens mij steek jij de levering van maandag in drie doosjes zodat je vaker langs kan komen.   En hij zei : ik krijg helemaal blozende wangen.

Wanneer ik 16 zou zijn, zou ik nu zonder twijfel ‘so cute’ als uitdrukking gebruiken.  Wanneer jullie de volgende keer een stukje passen, denk dan even aan mijn mannen.  Zij zouden goedkeurend en bewonderend knikken wanneer ze jullie voor de spiegel zouden zien staan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.