Een geit en vergane glorie…

youth - pretty in pink

Wij, lieve dames, doen véél in een dag.  We rennen continu heen en weer…  Moest het woord ‘veel’ visueel zijn inhoud weerspiegelen, zou ik met de lengte ervan een gans bericht kunnen vullen 🙂  Twee gebeurtenissen tenmidden van al dat heen en weer geloop geven aanleiding tot deze titel.

Een korte passage in Antwerpen onder de eerste stralende lentezon.  Wanneer we de stad verlaten, rijden ons in de Nationalestraat twee meisjes op de fiets tegemoet.  Op niks lettend, druk met elkaar converserend.  De wereld is van hun.

Diezelfde namiddag kom ik thuis en zie ik een geit in onze straat.  Een hele oude.  Gevuld met ‘lange’ jeugd 🙂  Jongens en meisjes, vijf in totaal in zo’n aftandse geit geperst.  Hun geit vult de wereld.

Dames, denk een keertje terug aan jullie vergane ‘geit-moment’.  We all have one of those 🙂  And remember…

THE WORLD IS STILL OURS!  Geniet van elk ogenblik en bekijk absoluut én zonder enige twijfel La VIE en Rose.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.