Grijs… en La VIE en Rose.

Pink lady

Ik ben grijs!  Niet zomaar een beetje, maar gewoon héle MAAL.

Wij hebben vandaag een gewoonweg fantastische namiddag beleefd.  Zo eentje uit de boekskes.  Een ‘Delicious’-foto in een heerlijk gezelschap met veel gelach, hét perfecte aperitief en de eerste lentezon…  Puur eerlijk genot.

En toen… keek ik in een spiegel.  Qua total look, weinig verschil.  De belichting echter was net wat anders.  Bespeurde ik daar toch wat grijs?!?  Het was te gezellig om daar verder over na te denken.

Na een zalige dag komen we thuis.  De eerste spiegel die ik tegenkom is die in de wasplaats.  Van dat heerlijk ‘eerlijk’ witte TL-licht.  En jongens!  Dit is niet één grijze spriet!  Dit is gewoon een gans orkest!!!  Ik vraag mij zelfs af waar mijn blond gebleven is???

Amai, is dit het resultaat van stress 🙂 THANK GOD voor kappers en verf!

In elk geval, grijs is maar grijs.  Niets meer, niets minder.  En la Vie is nog steeds La VIE en Rose : eentje om elk moment van te koesteren.

Cheers. Think pink!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.