La VIE en Rose.

Edith Piaf2

Ik heb een oude weegschaal.  Een mooie.  Vind ik…  Eentje met een wijzer, die niet meer helemaal ‘op scherp’ staat en met een glazen plaat vol krassen, waardoor twee kilo meer of minder eigenlijk niet meer zo duidelijk is.  Ze is gewoon en vooral een stuk van de badkamer.

Mijn man vond dat we aan ‘vernieuwing’ toe waren.  Dus nu hebben we sinds twee weken zo’n high tech ding.  Niet alleen kilo’s, maar zelfs hetgeen ACHTER de komma staat, wordt in grandioos duidelijk groote cijfers onder je neus geduwd.  Ik heb me nooit druk gemaakt over iets lekkers.  Ik heb anderzijds ook nooit geweten dat er zelfs mogelijkheden achter de komma waren.

J’ai vécu la vie en rose…

Heel even heb ik getwijfeld om mijn roze bril terzijde te leggen.  Heel even maar.  Ik ben 45 (in cijfers, want voluit geschreven lijkt het veel meer) en geniet van elk mooi moment dat het leven me biedt x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.