Nogal ‘droog’ bericht…

swimming pool underground

Ik heb een abominabele start van de week gehad : kopje onder…

Maandagochtend belde ik naar Pidpa om mijn waterstand door te geven.  Gewoonlijk een nogal ‘droge’ telefonische doorschakel-bedoening.  Groot was mijn verbazing toen een aangename electronische stem mij vriendelijk doch dringend verzocht contact op te nemen met hun 0800 nummer : ‘Mijn water was alarmerend…  Hoog of laag.’

De waterrobot aan de andere kant van de lijn kon mij dus vertellen dat ik ofwel géén ofwel zéér veel water verbruikt had, maar zag het niet helder.  Daarvoor was een menselijke interventie nodig.  Ik zette mijn duikbril op en kreeg een vriendelijke 0800-Pidpa-redder aan de lijn : ‘Mijn water was op één jaar tijd met ongeveer 900 kuub gestegen…’  Even een voetnoot zodat jullie het gegeven een beetje kunnen kaderen : een zwembad van 8 op 4 vraagt om en bij 45 kuub water om netjes gevuld te zijn.

In mijn eentje, met de uitzondering van de enkele keren dat ook Caroline of één van jullie hier van het kleine kamertje gebruik gemaakt hebben, ben ik er dus in geslaagd de inhoud van 18 zwembaden erdoor te spoelen – give or take a little 🙂  Een kleine 3.500 euro…  Blub – ook een goeiemorgen!

Gezien mijn huidige klimatologische omstandigheden, gelieve vanaf volgende week jullie onderwatermaskers en bikini’s mee te brengen bij een bezoek aan Bing & Ella.  Ik sta jullie met veel plezier te woord met bubbels en een zuurstoffles op mijn rug!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.