Rendez-vous on Sir Paul’s premises.

paul smith house3

Vijf uur.  Wat een godvergeten uur om uit bed te moeten!  Wekker afzetten, op automatische piloot overschakelen, in hotelmodus gaan (lees : ik zorg voor de hotelvoorzieningen voor de rest van het gezin) én tien minuten me-coffee-time.

Om vervolgens het traag voortkruipende marionettenleger richting Antwerpen te vervoegen : zetelverwarming op volle kracht én meezingen.  Jaha, ik ben degene die voor jou rijdt, waarvan je je afvraagt wat haar mankeert…  Heupbewegingen zijn moeilijk, maar een zacht draaiende schouder en tokkelende vingers behoren absoluut tot de toegestane file-moves.

paul smith house2

Twintig minuten te vroeg, but the lights are on in Sir Paul’s premises.  Let’s start working!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.