OMG! Zien mijn ogen er goed uit in deze wallen…

Zij én Wally de Walrus
Zij én Wally de Walrus

Het is me vanmorgen niet eens opgevallen…  In de winkel echter, enthousiast met mijn stofzuiger in de hand, passeer ik een spiegel.  OMG!  Mijn blinkende evenbeeld getuigt van pure nachtbrakerij : twee nette, mooi gevormde, donkergrijze halve manen onder mijn ogen.

Ze zouden natuurlijk ook de herinnering kunnen zijn aan het oudercontact van gisteravond (in casu de vrije val van enkele van de vakresultaten van mijn twee magnificente pubers), die ik nu fysiek in grijze zakken meesleur…

Als dit het begin van het nieuwe jaar moet voorstellen, dan wordt het misschien tijd om me zorgen te maken over mijn look tegen december…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.